TRY-OUT Nog beperkt plek in Belgie!

VOOR WIE IS PEP SINGLE LOVE COACHING?
Voor iedereen die zich in één van de dingen hieronder herkent: 
1. jouw Cupido schiet alleen met losse flodders – als die klungel van een engel überhaupt al in staat is een interessant doel te raken; 
2. jouw Prins(es)-op-het-witte-paard is jouw huis (weer) voorbij gereden of in een andere wei gaan grazen;
3. je happy bent als single maar toch een partner mist; 
4. je happy bent als single maar niet zo gelukkig bent als je denkt te kunnen zijn;
5. je je relatiedip (overkomt ons allemaal!) wilt aanpakken.

WAT IS PEP SINGLE LOVE COACHING?
PEP Single Love Coaching bestaat uit goede no-nonsense oefeningen en inzichten uit onder meer de positieve psychologie om het leven als single lichter te maken en effectiever een partner te vinden. PEP wordt normaal gebruikt voor Positive Emotions Psychology. Wij gebruiken het ook voor de drie delen van ons actieplan: Prepare – Engage – Partnering. In goed Nederlands: Pret vooraf – En …. actie! – Partnerjacht. Dit alles onder het mom: er zwemt genoeg vette vis in de zee, je moet alleen goed leren vissen.

Heb je gevoel voor humor en heb je zin om in actie te komen door (weer) datingstappen te gaan zetten? Doe dan mee met onze individuele PEP Single Love Coaching Try-out!

WAT KUN JE VERWACHTEN? 
Je gaat bij ons met humor maar toch serieus en op een leuke manier (als je wilt zingend en dansend en plakkend!) constructief met je single-zijn aan de gang terwijl we speuren naar potentieel partner-materiaal. Je gaat bij ons jezelf rebooten van de Single 1.0 naar de Single 3.0 die klaar is om een relatie aan te gaan. Dit op basis van onder meer bewezen effectieve oefeningen uit de positieve psychologie en cognitieve psychologie.

Je gaat leren stoppen met piekeren in bijvoorbeeld je eigen Pieker-escape room -waar je gaat merken dat gedachten als “ik vind echt nooit meer een partner” je alleen maar tegenwerken en hoe je dat kunt stoppen-, we gaan TIC-TOC-en (net zo leuk als dat het klinkt!), je eigen liefdeslied of smartlap maken en als je durft ook echt zingen, en natuurlijk daten met of zonder wingman terwijl je je niet meer laat ghosten en korte metten maakt met breadcrumbing. Om maar wat dingetjes te noemen.

Ook krijg je van ons uiteraard recente nuttige wetenschappelijke informatie op liefdesgebied, zoals: waar vindt iedereen nou zijn/haar droompartner? Niet bij Belgische bushaltes kunnen we je al verklappen! Maar ook minder wetenschappelijke informatie uit de “fun science” passeert de revue. Wist je bijvoorbeeld dat als je date een warm drankje drinkt, die ook vanzelf warmere gevoelens voor jou krijgt?

WIE ZIJN WIJ?
Nederlandse Judith Niekel, MA MSc: ik ben levenslooppsychologe en coach met een eigen praktijk in Baarn. Ik zie overal kansen en mogelijkheden. Zo heb ik voor het bedrijf Omdenken een omdenkcoaching methodiek ontwikkeld en onderzocht op de werking. Het leven van mensen lichter maken, daar word ik blij van en is mijn missie. Lekker no-nonsense. Lees mijn blogs op mijn website eens of columns in de Baarnsche Courant. Ik ben 35 jaar samen met dezelfde partner en heb twee volwassen zonen. Zie voor meer informatie: www.jnscoaching.nl.

Belgische Nancy Gheysens, MSc, is life en wellbeing coach in Brussel en tevens mede-oprichter van de non-profit LifeMe, Levensstijl als medicijn. Ze is zelf al jaren een “happy single”, die open staat voor veel dingen en al vele dates heeft gehad. Kortom: de ideale (ervarings)deskundige en voortdurende bron van inspiratie voor de coaching. Zie voor meer informatie: www.positivelifehealth.com en www.lifeme.be. 

Wij bundelen nu onze krachten om voor alle singles het leven lichter te maken. Praktisch, met humor en compassie. Want single zijn we eigenlijk allemaal.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan!

AANMELDEN:

Nederland 
In Nederland is de try-out afgelopen. Je kunt PEP Love Coaching volgen bij Judith. Reken ongeveer op 10 -15 sessies voor het hele PEP Love Coaching Traject. De eerste sessie is het liefst face-to-face in Baarn, de vervolgsessies kunnen ook online als je dat liever hebt.

Het tarief voor een sessie is 95 Euro inclusief btw per uur. Wil je in de avond of in het weekend komen, dan is het Eur 110 inclusief btw.

Stuur Judith een mail via info@jnscoaching.nl ovv “PEP Love Coaching” om je aan te melden of voor meer informatie.

België
Nancy heeft nog vijf try-out plekken in Brussel. De kosten zijn Eur 35 inclusief btw per sessie op de maandag en Eur 40 inclusief btw voor een sessie in de avond of in het weekend. De eerste sessie is het liefst face-to-face in Brussel, de vervolgsessies kunnen ook online als je dat liever hebt.
Mail naar nancy@positivelifehealth.com ovv “Try-out PEP” om je aan te melden of voor meer informatie.

VOL IS VOL en er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Tip: Volg ons gratis op @delovecoach op Facebook met tips, tricks en de nieuwste (research) informatie op liefdes- en datinggebied. Of connect met Judith of Nancy of LinkedIn voor coaching tips, tips op healthy living gebied etc.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *