Slaat “Don’t worry, be happy” niet op jou? Ben je juist constant aan het piekeren en maak je je snel zorgen? Vind je dat je teveel piekert en wil je daar wat aan doen? Dan is de Anti-Pieker workshop misschien iets voor jou.

Piekeren op zich kan goed zijn: je denkt immers na over een probleem waar je een oplossing voor wilt vinden. Dat moet echter niet uren duren en je hele dag of zelfs leven beheersen. “Nuttig” leren piekeren is te leren.

In de workshop krijg je informatie over piekeren (bijvoorbeeld: Hoe vaak gebeurt nu echt waar we over piekeren en in hoeveel van die gevallen gaan we daar ook slecht mee om), ga je je eigen piekergedachten eens goed bekijken en oefeningen doen vanuit de onder meer de positieve psychologie om anders met die gedachten om te gaan.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan!

INFORMATIE

Wanneer:

Particulieren: Op werkdagen in Baarn van 14 – 16.30 uur.

Individuele workshop: 120 Euro incl BTW

2 – 6┬ápersonen: 60 Euro incl BTW per persoon

Wil je heel graag in de ochtend, avond of weekend mail me dan je voorkeursdatum en de tijd. Dan ga ik kijken of ik dit kan regelen voor je.

Bedrijven: in-house, op afspraak. Offerte op aanvraag.

Duur: 2 uur 2.30 uur

Aanmelding: Mail voor het reserveren van je plek of aanmelden van je bedrijf naar info@jnscoaching.nl. Vermeld in je mail s.v.p. welke data je de workshop zou willen volgen.

Categorie├źn: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *