Slaat “Don’t worry, be happy” niet op jouw medewerkers? Merk jij juist dat mensen constant aan het piekeren zijn en/of zich snel zorgen maken? Vind je dat sommigen teveel piekeren en wil je daar wat aan doen? Dan is de Anti-Pieker in-company workshop of e-learning misschien iets voor jouw bedrijf.

Piekeren op zich kan goed zijn: je denkt immers na over een probleem waar je een oplossing voor wilt vinden. Dat moet echter niet uren duren en je hele dag, of zelfs leven gaan beheersen. “Nuttig” leren piekeren is te leren.

De Anti-Pieker workshop van slechts 3 uur, en de even toegankelijke zelfstandige Anti-Pieker e-learning, zijn gebaseerd op onder meer effectieve oefeningen uit de positieve psychologie, mindfulness en de cognitieve psychologie: 

Na een introductie op basis van wetenschappelijk onderzoek over piekeren (denk aan: Hoe vaak gebeurt dat waar we over piekeren ook echt? Hoe waar zijn je gedachten? Wat is effectief piekeren? Wat zijn gevolgen van piekeren op je lichaam?) worden er 9 tools aangereikt. Met behulp van eenvoudige en toegankelijke werkbladen en uitleg kun je het geleerde gelijk gaan toepassen. 

De workshop en e-learning worden licht en met humor gebracht. Zo gaan we onder andere stuiterballen met piekergedachten en kijken wat er dan gebeurt en zelf ervaren met een vingerval hoe het is om je “vast te denken” en wat je daartegen kunt doen. 

Mochten er bepaalde zaken spelen die jouw bedrijf graag lichter zou willen laten ervaren bij werknemers, dan kan hier uiteraard een workshop of oefening op maat voor worden (bij) gemaakt.  

De workshop en e-learning is er in het Nederlands en het Engels.

Meer informatie/offerte op maat: Ik vertel je er graag meer over en/of geef je een “lichte” prijsofferte in het kader van mijn missie om mensen lichter te laten werken en leven.

Ik geef (uiteraard) extra korting aan bepaalde organisaties die anderen ook helpen lichter te leven en werken. Ben je een zorginstelling, non-profitorganisatie of overheidsinstantie, of vind je dat je hier ook voor in aanmerking komt? Vermeld dit dan vooral expliciet in je mail naar info@jnscoaching.nl.

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *