Op sommige momenten zie je door de bomen het bos niet meer en zijn er ineens alom beren op de paden. Alles gaat ineens mis en het lijkt wel alsof niets meer klopt: help!! Je kunt dan wandelen tot je een ons weegt, maar het brengt je geen stap verder naar waar je naar toe wilt.

Maak je geen zorgen: hoe vervelend het ook is, dit hoort bij het leven en overkomt ons allemaal op gezette tijden. Soms lopen we letterlijk en figuurlijk vast om van daaruit weer de juiste kant op te lopen. Ik vergelijk het ook graag met even dobberen in stilstaand water en zo rustig je route te kunnen bepalen.

Hoe vind je weer je weg terug naar het juiste pad – het pad dat bij jou past en dat je ook echt wilt lopen? Soms is sparren met een levenslooppsycholoog of coach dan net het duwtje in de rug dat je vooruit kan helpen. Helemaal eentje met humor en die een kei is in praktische oplossingen vinden en omdenken! En dat kan natuurlijk tijdens een korte of langere wandeling. Of tijdens meerdere wandelingen als je dat prettiger vindt.

Alles wat je dwars zit kunnen we dan bespreken en kijken wat er voor mogelijkheden zijn die je wellicht nog niet had overwogen. Het kan over 1 ding of over diverse onderwerpen gaan. Bijvoorbeeld vastlopen in het werk, familie of relatie problemen, stress, paniek of burn-out klachten, een probleem waar je maar niet uitkomt of gewoon even het spoor bijster zijn.

Tijdens de wandeling krijg je ook meteen handige en praktische tools om je psychologische flexibiliteit te vergroten zodat je beter de “downs” in je leven kan incasseren. Wat die krijgen we allemaal op ons pad – hoe sneller jij je kunt herpakken des te lichter jij leeft en werkt. En dat is mijn missie!

Lijkt het je wat? Mail (info@jnscoaching.nl) of app (06 23836820) me dan gerust voor een intake en/of afspraak!

Individuele wandelcoaching Lichter Leven en Werken:

Tarief voor particulieren:

1 sessie van 1 – 1.5 uur in Baarn: Eur 125,- excl 21% BTW (Eur 26,25)

(Heb je het financieel zwaar, meld dit dan svp bij de intake. Daar is altijd een oplossing voor te vinden.)

Tarief betaald door werkgever:

1 sessie van 1 – 1.5 uur in Baarn: Eur 272,25 inclusief BTW

(sessie is Eur 225,-, 21% BTW is Eur 47,25)

Tip: Vraag je werkgever of de coaching door het bedrijf vergoed worden.

Tip: Wandelen op andere plekken is uiteraard ook mogelijk. Daar reken ik dan een kleine onkostenvergoeding en reistijd voor, afhankelijk van de plek.

No alternative text description for this image


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *