Jouw probleemvraag
Problemen zijn er overal en altijd al geweest. Op je werk, in relaties, met vrienden of (schoon)familie. Dat zal nooit veranderen. Mijn interesse ligt op het snel verlichten van problemen die zich voordoen in elke levensfase. Ik maak hierbij graag gebruik van onder meer oefeningen uit de Acceptance en Commitment Therapie. En denk ik graag dingen om naar iets positiefs: Ik heb niet voor niets voor het bedrijf Omdenken een eigen individuele coaching methodiek ontwikkeld!

Hoe je met problemen omgaat en hoe je er tegenaan kijkt, daar ben jij altijd leidend in. Als jij je problemen niet meer lijdend met een lange ij wil laten zijn, neem dan contact op!

Burn-out, overspannenheid en werkstress
Het kan iedereen overkomen: ineens is de rek eruit en ben je alleen nog maar moe. Je kunt, en wilt, niets meer. De huisarts zegt dat je overspannen bent of een burnout hebt. Je voelt het als een groot zwart gat waar je in bent gevallen. Hoe kom je daar weer uit? De korte oplossingsgerichte coaching heeft zich bewezen in de praktijk. En geeft je ook hulpmiddelen om niet weer terug te vallen.

Leven vanuit je normen en waarden
Je voelt je niet helemaal happy, maar je weet niet precies waarom? Wat wil je nou eigenlijk doen met de rest van je leven? Iets kriebelt in je, maar wat? Je wilt wat anders, maar weet niet precies hoe je dat moet aanpakken? Allemaal vragen die we in de verschillende fasen van ons leven voor onze voeten krijgen. Kom eens sparren voor nieuwe input en ideeën!

Gelukkiger als single
Jouw prins of prinses op het witte paard is niet voorbijgekomen of uit het zadel gevallen? Single en unhappy slaat op jou? Zonde! Mijn Belgische collega Nancy Gheysens en ik hebben hier een actieplan voor opgezet. De ideale partner kunnen we je niet garanderen. Hoe jij gelukkiger met jezelf en met anderen kan worden, daar kunnen we wel wat voor je in betekenen.

We doen dit vanuit de Positive Emotions Psychology, vaak afgekort tot PEP. We pakken het single zijn aan vanuit dezelfde afkorting, maar die staat bij ons voor Prepare – Engage – Partnering. In het Nederlands hebben we hier Pret vooraf – En … actie! – Partnerjacht voor bedacht. Want je moet bij ons als single echt aan de bak! We doen dit met compassie, humor, en waar nodig, provocatief.

We willen te zijner tijd een e-boek uitgeven vol praktische tips en oefeningen, (fun) feitjes en wetenswaardigheden om singles te ondersteunen bij het daten van nu. Met uiteraard veel ervaringsverhalen, inclusief die van onszelf. Want single zijn we allemaal wel eens, of meerdere keren. En we vinden ook dat je als single dit prima zelf kunt ondernemen. Dit onder het mom: Er zit veel vette vis in de zee, je moet alleen wel goed vissen!

Benieuwd geworden? Meld je aan voor onze PEP LOVE coaching via een berichtje aan info@jnscoaching.nl.

Loopbaanadvies en begeleiding
Het grootste gedeelte van je tijd ben je aan het werk. Het is dan ook van belang dat je je daar als een vis in het water voelt. Wat kan ik onder meer voor je betekenen:

  1. Career Story interview / CSI
  2. (CBI) interview training (ook voor piloten/stewardessen)
  3. CV opstellen / optimaliseren
  4. Loopbaancoaching
  5. Jobcrafting

De workshops

Anti-Pieker workshop

Wil je meer informatie over de Anti-Pieker workshop? Hier vind je meer informatie. Deze workshop is voor zowel bedrijven als particulieren.

De ‘Lichter leven – (g) probleem?!” workshop

Meer informatie over deze in-house workshop van 60 minuten is hier te vinden.

“Meer energie door Zelfregie” – de in-house workshop in twee stappen voor duurzame grip op stress

Deze workshop voor bedrijven die hun medewerkers lichter willen laten werken en leven door anders met stress om te gaan geef ik samen met Angelique Pollen. In de workshop van twee delen pakken we duurzaam stress in het hoofd en lijf aan! De eerste stap bestaat uit het aanpakken van piekeren/stress in je hoofd. De tweede stap bestaat uit het leren ervaren hoe je uit je hoofd in je lijf kan “zakken” en zo van stress af te komen met behulp van TRE®, Tension Releasing Exercises. Beide stappen zijn uiteraard ook los te volgen.

Voor meer informatie, mail naar info@jnscoaching.nl.