Bedrijven

Workshops en e-learnings: Dit hangt af van het aantal deelnemers, welke workshop er gegeven wordt of om welke e-learning(s) het gaat. Ik hanteer (uiteraard) speciale tarieven voor overheidsbedrijven, zorginstellingen en non-profitorganisaties, dus vermeld dit vooral in je mail als je hier in aanmerking wilt komen. Mail voor meer informatie naar info@jnscoaching.nl. 

Particulieren

Werkwijze
We hebben meestal eerst een gratis korte intake van ongeveer 15 minuten. In dit kennismakingsgesprek bespreken we je hulpvraag en kijken we of er een wederzijdse klik is. De intake kan persoonlijk, telefonisch, F2F of per Skype. Wat jij het prettigst vindt.

Is er een klik, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek in Baarn. Dit eerste gesprek zal maximaal 90 minuten duren bij burn-out en stressklachten. In alle andere gevallen zal de intake en vervolggesprekken meestal maximaal een uur zijn. Bij PEP Singles coaching gaat het om “dates” van ongeveer 90 minuten tot 2 uur. 

Als je wilt, kun je ook ‘s avonds of in het weekend een afspraak maken.

Tarieven

Bij de tarieven wordt er onderscheid gemaakt tussen coaching die door jou zelf betaald wordt en coaching die door de werkgever wordt betaald. Hieronder kun je zien welk tarief op jou van toepassing is.

Heb je het financieel niet (heel) breed en wil je wel graag coaching? Neem contact op voor een aangepast tarief. Mijn missie is om mensen te helpen lichter te leven, en daar hoor jij ook bij! 

Tarieven voor particulieren inclusief 21% BTW 

                                                                         werkdagen                avonduren/weekend

Algemene coaching (60 min)                             110 euro                        135 euro

Burn-out, overspanning, stress (90 min)        150 euro                        170 euro

PEP Love Coaching voor singles (max 2 uur) 150 euro                       175 euro

Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering? Dan komt jouw coaching mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming vanuit de aanvullende verzekering. Het is daarom de moeite waard dit na te vragen bij je ziektekostenverzekeraar. Heb je alleen een basisverzekering dan wordt coaching standaard niet vergoed.

Tip: Onder bepaalde voorwaarden komt coaching mogelijk in aanmerking voor belastingaftrek. Check dit bij de Belastingdienst.

Tarieven exclusief 21% BTW voor coaching die wordt betaald door de werkgever 

                                                                           werkdagen                avonduren/weekend   

Algemene coaching (60 min)                        150 euro                      175 euro

Burn-out, overspanning, stress (90 min)  175 euro                      200 euro

Kun je niet komen op de afspraak?
Voor een niet nagekomen afspraak die niet minstens 24 uur van tevoren door je is afgezegd, wordt in principe een standaardbedrag van 50 euro bij je in rekening gebracht voor afspraken overdag op werkdagen. Voor avondafspraken en in het weekend is dit een standaardbedrag van 75 euro. Dit geldt zowel voor F2F afspraken als skype/online afspraken.

Bij het kopje Privacybeleid en Algemene (betalings)voorwaarden vind je nadere informatie over hoe we met je persoonsgegevens omgaan, wat onze algemene voorwaarden zijn etc.